Talentontwikkeling & Stages

PSG-medewerkers hebben hart voor het onderwijs, zijn verbindend, betrokken en flexibel en willen zichzelf voortdurend blijven ontwikkelen. We verwachten van onze medewerkers dat zij nieuwsgierig zijn en net als de leerlingen steeds weer nieuwe kennis opdoen. Docenten op de PSG-scholen vervullen verschillende rollen: ze inspireren, motiveren en gidsen de leerlingen en bieden individueel maatwerk. Zo dagen docenten de leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen.

Wie werkt bij de PSG, kan rekenen op een uitdagende werkomgeving. We vinden het belangrijk om al onze medewerkers ruimte te bieden om zichzelf te (blijven) ontwikkelen. In de PSG bieden we een aantrekkelijk aanbod op het gebied van na- en bijscholing en (persoonlijke) ontwikkeling. Zo is er voor iedere docent een training in coachingsvaardigheden, is er de mogelijkheid van persoonlijke coaching en vindt er regelmatig intervisie plaats. Binnen de schoolteams is het mogelijk om kennis met elkaar te delen en wordt er ruimte geboden voor innovatieve idee├źn.

Altijd een school die bij je past
Als student kun je bij de Purmerendse ScholenGroep kiezen uit 6 verschillende scholen met onderwijs dat varieert van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past. We geven studenten de kans om al hun stages bij de Purmerendse ScholenGroep te lopen. En als het kan, doen we ons best om je daarna een baan aan te bieden bij de Purmerendse ScholenGroep.

Aanmelden
Wij staan open voor enthousiaste, creatieve studenten die mee willen denken over en samen willen werken aan vernieuwende onderwijsvormen en die met passie voor leren onze leerlingen verder willen brengen. Klik hier voor de beschikbare stageplaatsen.