Disclaimer

Werkenbij.psg.nl maakt deel uit van de website van de Purmerendse ScholenGroep: www.psg.nl.

Over deze website
De Purmerendse ScholenGroep (domein psg.nl) betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van zijn website. De Purmerendse ScholenGroep kan echter niet garanderen dat alle informatie juist en/of volkomen is, en/of blijft. Aan de inhoud van onze websites kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De Purmerendse ScholenGroep is ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van websites die via een externe link bezocht worden.
Het aanbieden op onze websites van hyperlinks naar websites van derden betekent niet dat de Purmerendse ScholenGroep de op of via deze sites aangeboden producten of diensten aanbeveelt. De websites van derden waarnaar hyperlinks zijn opgenomen worden niet door de Purmerendse ScholenGroep gecontroleerd, gemaakt of onderhouden. Het gebruik van dergelijke hyperlinks en/of via hyperlinks aangeboden producten en/of diensten is volledig voor risico van de gebruiker.

De Purmerendse ScholenGroep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van door derden aangeboden informatie op onze websites. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De Purmerendse ScholenGroep aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden - informatie op onze websites. De Purmerendse ScholenGroep behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers of van andere derden.

Voor klachten, opmerkingen of bij signalering van content die inbreuk maakt op wettelijke bepalingen of inbreuk maakt op rechten van derden kunt u ons mailen via: lnj@psg.nl.

Cookies en webstatistieken
Onze websites maken gebruikt cookies voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van onze websites. Tevens maken we gebruik van Google Analytics. Dit rapporteert welke pagina's het best worden bezocht, via welke browser mensen surfen (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari, etc), op welke schermgrootte en met welk type apparaat. Op basis daarvan kunnen we de site verbeteren. Deze gegevens gebruiken we niet om te weten wie u bent, maar alleen om het bezoek aan onze site te analyseren.

Auteursrecht
De Purmerendse ScholenGroep behoudt zich nadrukkelijk het auteursrecht voor de op onze websites verstrekte informatie, waaronder tevens grafische voorstellingen, fotomaterialen, beeldmerken en logos worden begrepen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Purmerendse ScholenGroep is het niet toegestaan enige op deze website verstrekte informatie openbaar te maken en/of te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook en/of op te slaan in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of te verspreiden.